12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Stały Bywalec
|
|
No faktycznie nie było mnie tutaj jak Kora pisze -dawno; niestety kiedys moglam zaglądać na forum w pracy ale zablokowali mi stronę wiec ..... Natomiast w domu jakos już nie chce mi sie siadać do kompa po 8 godz. w pracy . No ale nie próżnowałam wcale i szyłam troszke i drutowałam no i oczywiście szydłkowałam .
![]() w wolnej chwili wklepię moje pomysły ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
Kora, ten sweterek , który Ci sie spodobał jest już przerobiony i wyglada jak na fotce niżej bo się troche rozciagnął ale nie prulam calego lecz pokombinowałam mimo,że był robiony od góry . Teraz całkiem fajnie sie go nosi. No i inne rzeczy - serweta dla bratowej , płaszczyk dla corci
|
|
Stały Bywalec
|
|
a tu Aga w płaszczyku
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O sweter teraz też fajny ale płaszczyk Agi rewelacyjny.
Chyba go lubi? Też bym chciała taki. Wstawiaj ,wstawiaj to co stworzyłaś przez ten czas,chętnie popatrzę. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
mojra68 wow !!! rewelacja, też kiedyś troszkę robiłam na drutach, na szydełku chyba tylko szwy łączące swetrów czy wykończenia ściągaczy... już nawet nie pamiętam, teraz nie mam na to czasu, jeden sweter robiłam mojemu (wówczas przyszłemu) ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Cuda
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Mojra dobrze, że się pojawiłaś ![]() Płaszczyk świetny, sama bym taki chciała ![]() Serwetki prześliczne, szczerze podziwiam! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mojra, fajny płaszczyk, ale te serwety... to dopiero coś. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Prawdziwe szydełkowe arcydzieła jestem pełna podziwu
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
piękne!