12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Administrator
![]() |
|
Majora chusta jest piękna! Właśnie takie grubsze wzory mi się podobają ![]() ![]() Paluszki strasznie straszne ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
no musze wam pokazać OCIEPLACZ na ten srogi huragan na TO i OWO
![]() do wyboru hihihi |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
jakie smiszne ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No taaa! Jeszcze mi powiedz, że któryś to nosi?! ![]() ![]() ![]() I kłaczki włóczki nie dostają się tam, gdzie nie powinny i w ogóle..? Oj, kobitki... Jak Wy nie znacie męskiej fizyczności... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stały Bywalec
|
|
toż to przecież w trosce o Was
![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Mogę się założyć o kratę browara, że faceci więcej wiedzą o kobiecych fizycznościach, niżeli baby o nas... ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Świeżynek
![]() |
|
Śliczne te serwety na stół. I jakie precyzyjne. Nie sądziłam, że szydełkiem można takie dokładne cuda stworzyć. Gratuluję
![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
żeby nie było, że tylko bzdety dziergam
![]() to sprawiałam sobie nową serwetę i muszę się pochwalić stroikami, jakie zrobiła moja córcia |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stara Gwardia
|
|
W przerwach między szyciem a pracą, żeby mi się same igły nie śniły, tez trochę robię szydełkiem, trochę na drutach. Nie mam takiej kolekcji jak tutaj obejrzałam, ale chociaż cokolwiek też chcę zaprezentować. Po serwetkach jestem w trakcie sweterka na drutach - jeszcze trochę potrwa dzierganie...
--- Ostatnio edytowane 2014-01-26 19:57:44 przez mamaIzy --- --- Ostatnio edytowane 2014-01-26 19:58:13 przez mamaIzy --- |
12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.