Stały Bywalec
|
|
Moje zainteresowania są różne w zależności od pory roku
![]() i tak na szydełku robie m.innymi takie różności . Można tutaj takie szydełkowanie wstawiać? --- Ostatnio edytowane 2010-02-20 13:35:21 przez mojra68 --- |
|
Stały Bywalec
|
|
Szydełkowa torebka z dratwy
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
przepiękne rzeczy robisz
![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
Dziękuję, również uczyłam sie w podstawówce i długie lata nic nie robiłam , dopiero ostatnimi czasy dzięki netowi wróciła pasja i takie różności
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najbardziej mi się podobają te serwety na stół. Kiedyś trochę robiłam na szydełku ale nic wielkiego . Taką dużą serwetę to chyba trzeba długo robić. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem totalnym beztalenciem w takich dziedzinach .Wszystko mi się podoba .Uwielbiam takie prace .
Superrr i zazdroszczę umiejętności . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne robótki.
A ja właśnie mam plany na wakacje takie, że nauczę się szydełkować. Całe wakacje spędzam na wsi i ciężko mi tam będzie zabrać maszynę, ale wezmę szydełko i druty i będę próbować. Poleciłabyś może jakieś pisemko niedoświadczonej? ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Cudowności szydełkowe !!!!
Kurczaki znam - robiłam takie zamiast malować artystycznie jajka na Wielkanoc ![]() nie mam zdolności plastycznych, wiec nadrabiam innymi ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Xanti, przesadzasz
![]() tiaaa ![]() ![]() żeby uszyć coś, co ludzie chcieliby nosić trzeba mieć pojęcie i zdolności plastyczne a Ty je masz ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.