29 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| oj, tak bardzo pomysłowe  Te rękawy to mistrzostwo  ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Jesteś genialna! Taki wizaż to kropka nad "i" dla Twoich prac   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Twoje prace są fantastyczne   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Robisz ogromne wrażenie Kingo w pozytywnym tego słowa znaczeniu!!!Pięknie! | |
| Świeżynek
  |  | 
|  Co za fanazyjne rękawy ! symetria, aż miło patrzeć. ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Super !!! Dech mi zaparło, naprawdę masz pasje tworzenia, ja tylko staram się odtworzyć to czego zażyczy sobie klientka, ale samemu tak wymyślać to jest dopiero sztuka   ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Kapitalne!!!!!
 Szalone kreacje!  ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Witam Was bardzo serdecznie po baaardzo długiej przerwie. Teraz w końcu mogę ponownie tworzyć i dzielić się moimi pomysłami z Wami. Teraz przedstawiam Wam mój projekt z przed paru dni    Model niepowtarzalny, indywidualny, wykonany ręcznie. Materiał - lycra. Elastyczna, odpowiada zarówno rozmiarowi 36 jak i 38. Sukienka idealna na letnie spacery i imprezę. Jak Wam się podoba?  ________________________________________________________ By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
 www.madamedamier.pl | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| No fajna sukienka, a i tlo na zdjeciu ciekawe  ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Jak zwykle intrygująco!    Ania ________________________________________________________ Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
 http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ | 
29 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook