29 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
ja też gratuluję
![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-09-29 21:04:45 przez pajesia --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
GRATULUJĘ!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziękujemy za linka, będę oglądać w domu bo w pracy nie mam głośników :/ Rety strasznie się ciesze, to piękne wyróżnienie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Hej kochani ;*:*
Przepraszam, że może nie na temat ale skoro zainteresowałyście się moim występem w DDTVN to może zechcecie oglądnąć mnie na zywo!! ![]() Dostałam zaproszenie na 05.10.2011(środa) na występ w programie "Moda Polska" w Dzień Dobry TVN ![]() Będzie to odcinek na stylizacje miesiąca. Mam być ubrana w stylizację, która wygrała tydzień temu program oraz mam wziąć ze sobą wszystkie ubrania, dodatki i buty jakie mam ![]() Serdecznie zapraszam do oglądania!! ![]() Trzymajcie kciuki żebym jakoś wypadła ![]() Buziaczki :*:* ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Trzymam kciuki i naprawdę gratuluję - Twoja kariera nabiera tempa ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bez obaw,będzie kolejny sukces.
Ale jak sobie życzysz kciuki będą kciuki. ![]() Z największą przyjemnością. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Siedzę chora w domu na L4 więc z chęcią obejrzę
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Na pewno wypadniesz świetnie będę trzymać kciuki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trzymamy kciuki!!!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Powodzenia ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
29 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.