Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Chciałam Wam przedstawić mój nowy wytwór wyobraźni. Jest to koronkowa sukienka. Zwiewna, delikatna, nawet nie czuć że ma się ją na sobie ![]() ![]() Będę tu w tym wątku zamieszczać moje wariactwa ![]() Pozdrowionka :* ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ojej, ojej, ojej Madame Damier!!!!
Sukienka jak z jeziora Łabędziego, boska. A i torebeczka pomysłowa. Jesli Twoje wariactwa tak mają wyglądać, to juz czekam na więcej. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukieneczka super taka prosta i delikatna, mam wrażenie ze zdjecia w pełni nie oddają jej uroku.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Naprawdę boska przepiękna
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ładna, jak z piórek...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Też mi się bardzo podoba, rewelacja ! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ojej jaka śliczna, ANIELSKA!! Wyglądasz jak aniołek ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
powiem tylko aaachhh....
już zaglądałam na twoją stronę, jestem pod ogromnym wrażeniem, tym bardziej, że wprost uwielbiam biel i czerń.... ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Piękno, subtelność i ...lekkość ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Urocza sukienka M-me D. ![]() Torebka również ale ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-07-17 13:37:16 przez Kora --- ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.