Stara Gwardia
|
|
Śliczna sukienka bardzo ładnie w niej wyglądasz
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna sukienka bardzo ładnie w niej wyglądasz
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetna, bardzo mi się podoba. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetna, bardzo mi się podoba. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Kosmiczna! ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Kosmos... dosłanie kosmos! Obłędna kreacja i jak bije po oczach ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Faktycznie ,brakowało mi określenia tej sukienki ale faktycznie to sukienka jak nie z tego wymiaru. ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Rękawy... powycinałam z lustrzanego materiału kwadraciki po czym przyszywałam je każdego osobno tak by stworzyły taki kształt jak widać ![]() ![]() Dziękuję wszystkim za miłe słowa!! ![]() Nie jest droga więc jeżeli chcecie mogę uszyć taką dla Was na życzenie i w odpowiednim dla Was kolorku ![]() Pozdrawiam kochani! :* ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Naprawde świetnie to wykombinowałaś!Powinnas to wystawic na pakamerze czy decobazaarze. ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witam moi kochani ponownie :*:*
Dziś przedstawiam Wam mój nowy projekt żakiecik ![]() Krótki, dopasowany żakiet w czarno- biała szachownicę. Zapinany na 4 guziczki. Na podszewce. Ramiona podkreślone "rogami" z tego samego materiału. Pozdrawiam! ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.