|
Stara Gwardia
|
|
|
Śliczna sukienka bardzo ładnie w niej wyglądasz
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Śliczna sukienka bardzo ładnie w niej wyglądasz
|
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Świetna, bardzo mi się podoba. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Świetna, bardzo mi się podoba. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
|
Kosmiczna! ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się |
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Kosmos... dosłanie kosmos! Obłędna kreacja i jak bije po oczach ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Faktycznie ,brakowało mi określenia tej sukienki ale faktycznie to sukienka jak nie z tego wymiaru. ________________________________________________________
|
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Rękawy... powycinałam z lustrzanego materiału kwadraciki po czym przyszywałam je każdego osobno tak by stworzyły taki kształt jak widać Dziękuję wszystkim za miłe słowa!! Nie jest droga więc jeżeli chcecie mogę uszyć taką dla Was na życzenie i w odpowiednim dla Was kolorku Pozdrawiam kochani! :* ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
|
Naprawde świetnie to wykombinowałaś!Powinnas to wystawic na pakamerze czy decobazaarze. ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się |
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
|
Witam moi kochani ponownie :*:*
Dziś przedstawiam Wam mój nowy projekt żakiecik Krótki, dopasowany żakiet w czarno- biała szachownicę. Zapinany na 4 guziczki. Na podszewce. Ramiona podkreślone "rogami" z tego samego materiału. Pozdrawiam! ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook