29 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
zajefajna! ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Kurka, wyprzedziłaś mnie! Też chciałam taką uszyć, dla koleżanki na urodziny.
![]() ![]() Mogłabyś zdradzić, jak usztywniłaś materiał żeby koło nie traciło swojego kształtu? ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Skoro już o torebeczkach mowa to przedstawiam Wam moją drugą własnoręcznie robioną torebkę - melonik ![]() Wykonana z dwóch meloników, połączonych ze sobą zamkiem błyskawicznym ![]() Pozdrawiam!! --- Ostatnio edytowane 2011-09-06 16:49:45 przez Madame Damier --- ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetna torebka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyno, ale Ty masz pomysły! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Genialna! Kto by pomyślał ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Mnie meloniki kojarzą sie z moim ulubionym artystą - Rene Magrittem. Deszcz Panów w melonikach (Golconde) to mój ulubiony obraz. Dltaego też twoja twórczość intryguje mnie coraz bardziej ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super ta "melonik" ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Własnie zobaczyłam w TVN Dzien dobry taka torebke-melonik w stylizacji, ktora wygrała. Ale nie usłyszałam nazwiska dziewczyny, czy to nie byla Twoja stylizacja? ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no dziewczyny i chlopakai
dzisiaj ogladalam DZIEN DOBRY TVN i Jacykow w stylizacjach wybral nasza kolezanke jako 1 mam nadzieje,ze sie nie pomylilam co do osoby gratuluje ![]() ________________________________________________________
|
29 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.