29 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Vanessa nie mam nigdzie profilu na takim artystycznym serwisie   Jedynie parę prac mam zamieszczonych na mojej stronie http://www.madamedamier.pl/?art,22 są tam rysunki i malunki   Ale skoro pytasz to pokażę Wam i tutaj moje wytwory   Pozdrawiam --- Ostatnio edytowane 2012-03-27 07:02:50 przez Madame Damier --- ________________________________________________________ By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
 www.madamedamier.pl | |
| Administrator
  |  | 
| Kobieto Ty to masz talent!! ostatni obraz jest moim faworytem    O projektantce przeczytałam i serdecznie gratuluję wyróżnienia   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Te obrazeczki już widziałam na twojej stronce i pytam o więcej . Uwielbiam ołówek i sama od kilku tygodni rysuję dlatego więc chętnie podglądam prace innych żeby się czegoś nauczyć . Polecam prace Ilojleen a moim bogiem na obecną chwilę jest Dirk Dzimirsky.  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Kingo - z prawdziwą przyjemnością ogląda się Twoje prace.
 Talent i dobre wykształcenie dają fantastyczne możliwości rozwoju, a rodzinne tradycje to wielka pomoc ale i wyzwanie. Bardzo podoba mi się również sposób, w jaki uczycie się i pracujecie w szkole - widać, że wychowuje mistrzów, prawdziwych artystów. Jeśli czas pozwoli pokazuj się nam - póki mamy okazję, bo później to już nawet biletów na Twoje prezentacje będzie brakowało! | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Wow! mieć taki talent w rękach! Piękne prace! ________________________________________________________ Elwira | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Pozostaje  mi porzyjemność poglądania  Twoich prac...wszystkich.
 Podziwiam od początku odkąd mam przyjemnośc widziec to co widzę.  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Jak pozbieram szczękę z podłogi, to się wypowiem.    Toż to arcydzieła, zazdroszę talentu,ja nawet psa czy innego stworzenia nie potrafię narysować (moim biednym dzieciom rozwijałam wyobraźnię mamusinymi obrazkami,mogły wyobrażać sobie, co mamusia miała na myśli rysując zwierzątko  ) --- Ostatnio edytowane 2012-03-30 14:57:57 przez gocha2606 --- | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Oj ale mi miło czytać Wasze wypowiedzi   Dziękuję Wam bardzo :*:* A teraz, w przypływie natchnienia i wolnego czasu uszyłam nową sukienkę  Oceńcie sami   Buziaki  :* ________________________________________________________ By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
 www.madamedamier.pl | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| ale cudna! tez taka chce!!! Twoj projekt? ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ładna w sam raz na upalne lato.  | 
29 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook