29 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Vanessa nie mam nigdzie profilu na takim artystycznym serwisie ![]() ![]() Ale skoro pytasz to pokażę Wam i tutaj moje wytwory ![]() Pozdrawiam --- Ostatnio edytowane 2012-03-27 07:02:50 przez Madame Damier --- ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Kobieto Ty to masz talent!! ostatni obraz jest moim faworytem ![]() O projektantce przeczytałam i serdecznie gratuluję wyróżnienia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Te obrazeczki już widziałam na twojej stronce i pytam o więcej . Uwielbiam ołówek i sama od kilku tygodni rysuję dlatego więc chętnie podglądam prace innych żeby się czegoś nauczyć . Polecam prace Ilojleen a moim bogiem na obecną chwilę jest Dirk Dzimirsky.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kingo - z prawdziwą przyjemnością ogląda się Twoje prace.
Talent i dobre wykształcenie dają fantastyczne możliwości rozwoju, a rodzinne tradycje to wielka pomoc ale i wyzwanie. Bardzo podoba mi się również sposób, w jaki uczycie się i pracujecie w szkole - widać, że wychowuje mistrzów, prawdziwych artystów. Jeśli czas pozwoli pokazuj się nam - póki mamy okazję, bo później to już nawet biletów na Twoje prezentacje będzie brakowało! |
|
Stara Gwardia
|
|
Wow! mieć taki talent w rękach! Piękne prace! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pozostaje mi porzyjemność poglądania Twoich prac...wszystkich.
Podziwiam od początku odkąd mam przyjemnośc widziec to co widzę. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak pozbieram szczękę z podłogi, to się wypowiem.
![]() ![]() Toż to arcydzieła, zazdroszę talentu,ja nawet psa czy innego stworzenia nie potrafię narysować (moim biednym dzieciom rozwijałam wyobraźnię mamusinymi obrazkami,mogły wyobrażać sobie, co mamusia miała na myśli rysując zwierzątko ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-03-30 14:57:57 przez gocha2606 --- |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Oj ale mi miło czytać Wasze wypowiedzi ![]() A teraz, w przypływie natchnienia i wolnego czasu uszyłam nową sukienkę ![]() ![]() Buziaki ![]() ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ale cudna! tez taka chce!!! Twoj projekt? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładna w sam raz na upalne lato.
|
29 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.