29 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 a myslisz, ze taki kompletny laik da sobie rade?    to jest pomysl   ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| 
 ________________________________________________________ By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
 www.madamedamier.pl | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
  wierze Ci na slowo, ale to probowanie samodzielnego szycia to jednak wielka frajda    ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| a to mój bajkowy świat: świnka Dr.Dolittle ________________________________________________________ szycieeli | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Podczas imprezy Artego Prestige Night zostały pokazane niektóre moje projekty!!!! O to kilka zdjęć.
 W dniach 17-18 marca 2012 (podczas targów LOOK) w Poznaniu miało miejsce niezwykłe wydarzenie. Klienci marki Artègo wzięli udział w przygotowanej z niesamowitym rozmachem imprezie. W hotelu Novotel w samym centrum miasta organizatorzy zaproponowali nie tylko inspirujące pokazy sztuki fryzjerskiej, ale zadbali też o specjalne atrakcje, wprowadzając swoich gości w wyśmienity nastrój. Imprezę z niewymuszoną elegancją i wdziękiem prowadził Olivier Janiak, popularny prezenter telewizyjny. A już jutro pokaże Wam mój nowo uszyty projekt   Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę!! ________________________________________________________ By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
 www.madamedamier.pl | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Gratulacje!
 Ania ________________________________________________________ Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
 http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ | |
| Administrator
  |  | 
| Twoje prace są tak charakterystyczne że od razu wiadomo o kogo chodzi   GRATULACJE!!!!!!!!!!!! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stały Bywalec
  |  | 
|  Gratuluje!!! Bardzo mi się podoba projekt sukienki na drugim zdjeciu z prawej.  ________________________________________________________ szycieeli | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| GRATULUJĘ!!!! | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Hej kochane moje!!
 Przed świętami zdążyłam jeszcze uszyć kolejną sukienkę   Wykonałam ją z czarnej koronki i białej lycry z "napisami" od wewnątrz. Mam nadzieję, że Wam się spodoba   A na koniec chciałam Wam wszystkim życzyć Wesołych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy!! ________________________________________________________ By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
 www.madamedamier.pl | 
29 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook