29 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
| Stara Gwardia
 |  | 
| Szkoda ,że nie mam takiej figury  A sukienka rewelacja!!!! ________________________________________________________ Elwira | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Wow, sukienka jest świetna. ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
 |  | 
| Sukienki robią wrażenie   piękne   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Nawet gdybym ja nie bała się pokazać swojego ciała, to inni uciekaliby z przerażeniem...
 Sukienka ładna, ale mało wiosenna  Kolorem   Ania ________________________________________________________ Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
 http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| sukieneczka śliczna, ale jak dla mnie bardziej wieczorowa niż "dzienna i wiosenna", a jeśli juz to na pewno nie (niestety) na polską ulicę.   --- Ostatnio edytowane 2012-04-13 16:05:49 przez vanessa --- | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Kobietki ja bym się w nią wystroiła!!!(o ile bym się w nią wbiła....)Żartuję...na ulicę nie,ale dla męża.....CUDNA JEST!!!!Jesteś bardzo utalentowana!!!  | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| O kurcze ! Widzę że tu tez się działo ! Jedna koronkowa sukienka, druga...piękne artystyczne rysunki, zdjęcia z pokazu i ta sukienka niebiesko-różowa osobiście nie nosze takich krzykliwych kolorów ale bardzo mi się podoba, jesteś wulkanem talentów jak widać   moje słowa uznania  --- Ostatnio edytowane 2012-04-14 06:55:51 przez Magda --- ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
|          
 Bardzo bardzo ciekawy projekt Gratuluję pomysłów    No właśnie a jak to jest z łamaniem <KRADZIEŻA> praw autorskich? Czy gdybym ja zobaczyła Pani prokekt i uszyła sobie taką identyczną czy to jest kradzież projektu? Jak to jest naprawdę? ________________________________________________________ szycieeli | |
| Świeżynek
  |  | 
| Piękne prace tworzysz,te szyte i te rysowane.Zwłaszcza rysunki wywołały silne emocje,jedne mnie przerażały a od innych nie mogłam oderwać oczu  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| wow co za kiecka!!! fakt - tylko dla odważnych   ________________________________________________________ | 
29 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook