29 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| 
 Nie to nie była by kradzież projektu  Nie mam póki co zarejestrowanej działalności gospodarczej ani zastrzeżonych projektów więc jeżeli ktoś uszyłby sukienkę na wzór mojego projektu to była by to wyłącznie inspiracja z czego bardzo bym się cieszyła   PS. Już dziś dodam mój kolejny nowy projekt. Zapraszam wieczorem do obejrzenia   Pozdrawiam  ________________________________________________________ By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
 www.madamedamier.pl | |
| Świeżynek
  |  | 
| Sukienka jest KNOR - Kobieca Niesamowita Odważna Rewelacyjna. Bardzo mi się podobają Twoje twory są bardzo pomysłowe i przede wszystkim sama tworzysz. Czekam na kolejne   | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Tak jak obiecałam przedstawiam Wam mój nowy projekt   Sukienka na jedno ramię wykonana z czarnego weluru oraz dodatków ze skóry syntetycznej. Rozmiar 36/38. Idealna sukienka na wiosnę/lato   Podoba się Wam? Pozdrawiam!! ________________________________________________________ By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
 www.madamedamier.pl | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| I to bardzo się podoba!!! ________________________________________________________ Elwira | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Jak dla mnie to ona jest idealna na party o każdej porze roku    No idealna! Ania ________________________________________________________ Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
 http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Tworzysz bajeczne rzeczy.   | |
| Administrator
  |  | 
| Fajowa! Bardzo podoba mi się ta ozdoba naramienna   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Sukienka kimonowa, z przodu i z tyłu wstawiona czarna koronka. Materiał z którego został wykonany ten projekt to lycra z wstawkami koronkowymi. Sukienka idealnie nadaje się dla kobiet o rozmiarze 36/38. Jest elastyczna, lekko błyszcząca. 
 Jak Wam się podoba ?   Pozdrawiam i życzę udanego długieeeego weekendu :* ________________________________________________________ By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
 www.madamedamier.pl | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Sukienka moim zdaniem jest genialna   ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Bardzo oryginalna i sexi!!! | 
29 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook