29 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Super.Lubię to.Jesteś artystką.Stroje też mi sie podobają.
 | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| 
 Oczywiście to mój projekt  Jeżeli będziesz chciała mogę wysłać CI sposób w jaki ją zrobiłam lub uszyć ją specjalnie dla Ciebie  ________________________________________________________ By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
 www.madamedamier.pl | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo ładne!
 Nie ma to jak samemu skonstruować i uszyć - maksimum frajdy! Jak sobie radzisz z szyciem takich elastycznych rzeczy - wciąż brakuje mi wprawy, więc doceniam takie dopasowanie szwu łączącego spódnicę z topem. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| fantastyczne rysunki i genialna, prosta sukienka ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Fantastyczna sukienka!!! | |
| Administrator
  |  | 
| Prosta sukienka a jaki niesamowity efekt końcowy   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Piekna sukienka, ślicznie się układa ta tkanina:] ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Zanim pochwalę się nowym wytworem mej wyobraźni zapraszam wszystkich tych, którzy posiadają konto na facebook'u na mój nowo powstały FunPage http://www.facebook.com/MadameDamier
 Kliknijcie "Lubię TO" i wypowiadajcie się również tam na temat moich prac. Bardzo liczę się z Waszym zdaniem, na innych portalach często przebywają ludzie zazdrośni i nie zbyt mili. A kto zna się na szyciu jak nie Wy?  Dziękuje bardzo za wszystkie Wasze wypowiedzi w mojej sprawie   Zapraszam również chętnych na moją stronę internetową www.madamedamier.pl która obecnie jest w trakcie lekkiej modernizacji i aktualizacji   Jeszcze raz dziękuję, że jesteście i dzielicie się swoimi myślami i pracami   POZDRAWIAM!! ________________________________________________________ By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
 www.madamedamier.pl | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Znalazłam jeszcze zdjęcia kilku moich prac   Nie są tak dobre jak te, które poprzednio Wam pokazałam ale są moje i to się liczy  Chyba muszę wrócić do rysunku... Chciałabym połączyć rysunek, malarstwo z projektowaniem i szyciem ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Może Wy macie jakieś pomysły?  ________________________________________________________ By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
 www.madamedamier.pl | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Maluj na tkaninach projektuj i szyj   | 
29 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook