29 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Super.Lubię to.Jesteś artystką.Stroje też mi sie podobają.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Oczywiście to mój projekt ![]() ![]() ________________________________________________________
By stworzyć coś czego nie ma nikt, a wszyscy będą chcieli mieć.
www.madamedamier.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne!
Nie ma to jak samemu skonstruować i uszyć - maksimum frajdy! Jak sobie radzisz z szyciem takich elastycznych rzeczy - wciąż brakuje mi wprawy, więc doceniam takie dopasowanie szwu łączącego spódnicę z topem. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fantastyczne rysunki i genialna, prosta sukienka ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fantastyczna sukienka!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Prosta sukienka a jaki niesamowity efekt końcowy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piekna sukienka, ślicznie się układa ta tkanina:] ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Zanim pochwalę się nowym wytworem mej wyobraźni zapraszam wszystkich tych, którzy posiadają konto na facebook'u na mój nowo powstały FunPage http://www.facebook.com/MadameDamier
Kliknijcie "Lubię TO" i wypowiadajcie się również tam na temat moich prac. Bardzo liczę się z Waszym zdaniem, na innych portalach często przebywają ludzie zazdrośni i nie zbyt mili. A kto zna się na szyciu jak nie Wy? ![]() ![]() Zapraszam również chętnych na moją stronę internetową www.madamedamier.pl która obecnie jest w trakcie lekkiej modernizacji i aktualizacji ![]() Jeszcze raz dziękuję, że jesteście i dzielicie się swoimi myślami i pracami ![]() POZDRAWIAM!! ________________________________________________________
www.madamedamier.pl |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Znalazłam jeszcze zdjęcia kilku moich prac ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
www.madamedamier.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Maluj na tkaninach projektuj i szyj
![]() ![]() |
29 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.