59 stron: « < 53 54 55 56 57 58 59 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie Marianka, nie zdecydowałam się. Wstrzymuje mnie brak gwarancji i polskojęzycznej instrukcji. Poza tym nie wiem czy taki towar kupiony na olx od osoby prywatnej można w razie co zwrócić - chyba zależałoby to od dobrej woli sprzedającego. Jeszcze trochę poczekam - październik tuż tuż, może pokażą się owerloki w polskich Lidlach
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rozumiem, rozumiem. Ja kupiłam Berninę sew&Go bo miała funkcje, których potrzebowałam i dlatego, ze obudowa mi się podobała
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakłuczniku 0d 5.10 w lidlu będą owerloki singer za 649 zł
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tosial kochana, złota, najlepsza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2017-09-25 22:38:02 przez jakłucznik --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy udało Ci się kupić owerlok w Lidlu?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak Marianka, dziękuję, udało się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
:Udało Ci się zakupić
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo się cieszę. Mam nadzieję, że do owijania nie tylko w bawełnę
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tosial, Marianka, serdecznie dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kochani, donoszę że Singer S14-78 sprawuje się bez zarzutu, dla mnie minusem (ale małym) jest jedynie jego głośność. Korzystałam kiedyś z pożyczonego owerloka - on też był dość głośny ale to był inny dźwięk, taki trochę szumiąco-świszczący, a mój owerlok bardziej stuka niż szumi. Jeszcze nie mam wprawy w szyciu na owerloku, ale wypróbowałam już wszystkie ściegi, pozwężałam nogawki w spodniach dresowych i takich z tkaniny. Zwężałam też bluzę polarową szytą dawno temu na łuczniku, trochę się obawiałam że maszyna nie podoła bo to dość gruby polar, ale szyłam z wyczuciem i wszystko poszło dobrze. Nici nawlekam bez problemu, automatyczny nawlekacz jest bardzo pomocny przy dolnym chwytaczu. Pisałam że w sklepie było 8 owerloków - wyobraźcie sobie że 7 sztuk nadal stoi. Nie ma popytu na te maszyny czy konkretnie na ten model? Ciekawostka. No i teraz informacja dla poszukiwaczy maszyn do szycia - od czwartku 19 października będą w Lidlu Singery Brilliance 6180 w cenie 599,- zł.
|
59 stron: « < 53 54 55 56 57 58 59 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.