59 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
|
|
Fajnie, że nie jestem odosobniona w odczuciach. Igieł nie zmieniałam jeszcze, jeśli schmetz nie pasują to głupio, wolałabym używać tych samych do maszyny i owerloka i nie bawić się w dwa systemy. :/ ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no to Aire coś z dzianiny na tym nowym overlocku machnij
![]() a igły Schmetza do overlocka, z symbolem HA ,na eti są , |
|
Stara Gwardia
|
|
Ano trza machnąć ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nie, nie igły pasują, tylko ścieg jest trochę gorszy. Po za tym dokładnie takie igły są sprzedawane jako igły do maszyn domowych np tu:
http://zamep.ehost.pl/product_info.php?cPath=18_20&products_id=396 Ja też dostałam 10 szt. takich igieł jako gratis do Singera (maszyny domowej), ale nigdy ich nie używałam, więc na starcie mam zapas. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Aira wyczerpująca i bardzo obiektywna recenzja ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki, Susanno ![]() Wzięłam się dziś za robotę, może w końcu będzie powód do odkurzenia wątku z moimi "dziełami" ![]() Pokombinuję z igłami, zobaczymy co wyjdzie ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
dziś wiedziałam ok. 19:00 były jeszcze dwie: Wrocław, Lidl-Krzyki ul. Powstańców Śl.
Pozdrawiam serdecznie, Izabella |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dla zainteresowanych overlockiem z LIDLa, na allegro trafiłam na ofertę za 399 zł, z darmową wysyłką
![]() http://allegro.pl/maszyna-do-szycia-overlock-silvercrest-owerlok-i1932286370.html |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A kto pamięta po ile były overloki silvery 90 W ostatnio w Lidlu? ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
499 zł ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
59 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.