Stały Bywalec
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wota Piękne te broszki Sus ale mam małe pytanie z jakiego materiału można je wykonać? Czy to jest obojętne czy są szczególne materiały.
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziewczyny dzięki za miłe słowa odnośnie broszek ![]() Co do ich wykonania to jedynym warunkiem jest sztuczny materiał tz. taki który podczas opalania się topi a nie spala ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a możesz podać link do aukcji? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Su - poprostu piękne te brochy! ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ja byłabym nawet zainteresowana kupnem. Zrobiłabyś dla mnie taki piękny kwiat? ________________________________________________________
Allure...
人は生まれ、人に生きて、人を亡くし、独りを知る。 愛は生まれ、愛と生きて、愛を無くし、愛に気付く。 |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piekne są twoje broszki Sus. Ja zrobiłam kiedyś jedną podobną, ale nierówno mi sie płatki poopalały i nie wyszła mi ładnie. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Mello no nie widzę problemu. Tylko jaki kolor by Cię interesował??
Monia oj moje pierwsze brochy też były nierówne. Choć wiesz czasem celowo opalam płatki nierówno i bardzo ładnie to wygląda ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Odpiszę na PW, by nie zawalać tematu. ________________________________________________________
Allure...
人は生まれ、人に生きて、人を亡くし、独りを知る。 愛は生まれ、愛と生きて、愛を無くし、愛に気付く。 |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To może ja się za wcześnie poddałam. Te na samym początku są po prostu cudne.
Nie zeby pozostałe mi się nie podobały. Ale tamte najbardziej. Może to zasługa materiału. Gdzieś czytałam w necie, ze jak sie opala ,to dobrze włożyc miedzy dwie łyżki. Musze spróbować i sobie zrobic podobną. --- Ostatnio edytowane 2011-04-26 19:43:20 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.