Stały Bywalec
![]() |
|
Super się prezentują
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też się skusiłam i przetestowałam na organtynie opalanie. Faktycznie za pierwszym razem nie jest idealnie, ale metoda jest świetna i pozwala robić przesłodkie broszki. Właściwie nie tylko, bo przecież takie opalone płatki mogą posłużyć też w innych dekoracyjnych celach. Dzięki za podsunięcie pomysłu ![]() ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Broszki cudo,a widziałaś ostatnie wydanie weny ? tam jest broszka z suwaka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ostatnio wszędzie widać takie suwakowe ozdoby, szczególnie na butach. Niestety z braku suwaków na zbyciu jeszcze nie próbowałam. Ale pomysł też bardzo fajny. ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Świeżynek
![]() |
|
Agato , to te broszki Sus ,
inny dzial nie robotki reczne , przepraszam ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-15 17:06:10 przez mania --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Sliczne te duze sa biala , bordowa, napisz jak wykonalas , moze zdjecia pokazesz ????????
dzieki,...... ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Oj dziewczyny coś ostatnio nie mam weny do robienia broszek albo inaczej - bardziej zajmuje mnie szycie ![]() Opalajcie, opalajcie - im więcej opalacie tym większą wprawę zyskacie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Sa piekne , i oczywiscie twoja tkanina jest przesliczna , mysle ze to zlota i niestety ani zlot, ani srebro , prawie wszystkie swiecace tkaniny nie ladnie wychodza na zdjeciu, rozmazuja sie
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Sus , nie ma sprawy , kazdy robi to co lubi , lub powinien zrobic , broszki sa teraz przewaznie te opalane wykonywane, ale mysle ze moda tak szybko zmienia sie , ze beda inne broszki, ja najbardziej lubie szyc broszki -takie cienkie lub z fiberfil / to co uzywaja przewazznie panie szyjace quilt, patchwork etc........./ ,
tak pomyslalam ze ja dam ci broszki / sprawa do uzgodnienia / a ty mi zrobisz wykroj bluzki rozpinanej takiej koszulowej ale bez bocznych zaszewek -sa takie proste szwy jako zaszewki , itd......???? , jak myslisz ?????? --- Ostatnio edytowane 2011-05-16 12:21:02 przez mania --- |
|
Administrator
![]() |
|
Mania piękne broszki!! Bardzo mi się podobają, aż mam ochotę sama jakąś brochę zmajstrować ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.