Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
"Przepraszam, ale jest okropna cisza , nikt prawie nic nie reaguje , czasami !!!, widze ze to jednak bardzo nie forum , a szkoda !!!"
Bo wakacje są ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-08-10 21:27:01 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Agaaffku słuszna uwaga. Akurat do końca sierpnia zaliczam się do grupy, która pracuje za dwóch bo reszta współpracowników na urlopach sobie siedzi. A dziś to zostałam całkiem sama w biurze :/
A wiesz że myślałam ale taki bukiet byłby drogi :/ np. 50 kwiatków licząc po ok. 10 każdy. Sporo no nie. Edyta nie ma określonego wzoru tego co jest na topie - jednym podobają się kwiatki które ja tworzę a innym np. takie -> KLIK. A jeszcze innym z filcu... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Dwie brochy wykonane na aukcje dla Kubusia. Fuksjowa ma cyrkonie Swarovskiego a turkusowa perełki Swarovskiego ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przepiękne !!!! Nie mam słów co więcej napisać, są śliczne ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
są boskie ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Mam pytanie, a właściwie dwa. Jak nazywają się te agrafki, które dokleja się do broszek, żeby można je było przypiąć? Chciałabym tez kupić klej który kleiłby tkaninę, filc, skórę i nie robił brzydkich plam. Pewnie możecie coś polecić?
Dzięki z góry Natalia |
|
Administrator
![]() |
|
Do moich broszek używam zwykłych agrafek, takich malutkich, złotych - do kupienia w pasmanterii ale Tobie pewnie chodzi o taki coś -> KLIK
Kleju nie używam ale dość dobrze sprawdza się klej na gorąco bo jest przeźroczysty choć jak przesadzisz ilością to pobrudzisz nim wszystko ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję za odpowiedź. Zostało mi trochę filcu więc spróbuję coś z niego zrobić... Zobaczymy.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nie wiem co Pani Susana robi ale wygląda to na zgrzewanie
Ja "zapalam" krawędzie zapalniczką i wybieram do broszek - kwiatów tkanny z domieszką synetyku.Naturalne tkaniny się nie topią Pozdrawiam Kreatywne Kobietki.Piekne są te broszki badzo efektowne ![]() ________________________________________________________
szycieeli |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.