Administrator
![]() |
|
Uff to się cieszę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna broszka
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Śliczna broszka i to jeszcze w moim ulubionym kolorze. Piękna może udzielisz lekcji jak taka wykonać.
|
|
Administrator
![]() |
|
Tajemnica ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak ładnie!Doskonały dodatek do wieczorowych kreacji!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Dodaję kolejną broszkę i ozdobę do włosów ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne.
a jeśli chodzi o wpisy na blogu, to wcale nie mamy dość, jedynie nas rozpieszczasz ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Broszki twoje sa bardzo ladnie wykonane , i sa bardzo ladne, natomiast moda ciagle zmienia sie , kazdy tworzy rozne broszki , moze ktora z was wie ? , jaki obecnie jest styl i jakie najmodniejsze sa broszki , oczywiscie z tkanin ,
dzieki za rade , pozdrawiam ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Przepraszam, ale jest okropna cisza , nikt prawie nic nie reaguje , czasami !!!, widze ze to jednak bardzo nie forum , a szkoda !!!
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Hę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.