154 strony: « < 137 138 139 140 141 142 143 > »
Administrator
![]() |
|
Dobrze, że mi zwróciłaś uwagę - chodziło o Szkołę Szycia ![]() To wełna hiszpańska :> jakkolwiek dziwnie to brzmi jest to po prostu wełna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki Meg za podpowiedź, przez choroby moich dzieci mam pomroczność jasną ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-02-02 22:02:52 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna ta narzutka
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
A właśnie że nie ma ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Niteczka też myślałam tak jak ty że u Susanny na blogu już jakaś fotorelacja
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja przeglądałam w kiosku tę Szkołę Szycia i jakos nie przypadła mi do gustu. Wszystkie modele są powtórzone i mam je w zwykłych burdach, więc nie kupiłam. ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Administrator
![]() |
|
Oj bardzo Was przepraszam za brak fotorelacji ale skupiłam się póki co tylko na tym obszernym kardiganie... ________________________________________________________
|
Świeżynek
![]() |
|
jaka jest rozmiarowka w szkole szycia? Jestem raczej tych większych i wysokich-czy takie wykroje tez tam sa? Ewentualnie czy korzystając z metody niezastąpionej Czeremchy dałabym radę je podkręcic do 44 lub 46 w przypadku bluzek? pozdrawiam
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
W ostatniej SK rozmiarówka do 44 włącznie
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
zamówiłam wobec tego