154 strony: « < 148 149 150 151 152 153 154 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Burda 3/2016 zapowiada się ciekawie ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Szału nie ma... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Skusiłam się reklamą i kupiłam prenumeratę 12 numerów Burdy za połowę ceny..
W sumie mam mieszane uczucia- dwa numery, które dostałam są mało ciekawe, na pewno nie kupilabym ich w kiosku za normalną cenę. Dotychczas kupowałam tylko wybrane numery- wychodziło mi kilka w roku.. coraz więcej zapełniaczy, przeróbek, artykułów towarzyszących o biżuterii i kosmetykach.. modele też eksploatowane do granic możliwości- jedna baza i wykonane 3 produkty różniące się długością albo wykończeniem rękawa.. Poobserwuję jeszcze przez te kilka miesięcy, ale coś czuję, że prenumerata mija się z celem.. ________________________________________________________
tutu |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ja od zeszłego roku prenumeruje i w sumie też coraz bardziej zawiedziona:/ kwiecień to wogole porażka, worki wzorzyste i worki gładkie ale może do lata będzie ciekawiej
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny, wszystko zależy od gustu.
Ja przez parę miesięcy nie kupowałam burdy w ogóle obejrzałam na ogół i odkładałam na półkę.Jak również wydanie specjalne. Zwłaszcza że trudno tam o "niewymiarowe" modele, moje niewymiarowe miary być może się i zmieniły, ale to znaczy tyle co i przedtem...Dziewczyny na pewno pamiętają zdziwienie konstruktorki na zlocie która wszystko mi poprzerabiała na niemożliwe do założenia. Po prostu w jednym punkcie mam 44 w innym 46 w innym 50 a niekiedy wypadam ze schematów ![]() ![]() A nr kwietniowy bardzo mi się spodobał i zaraz lecę po niego i po nici do maszyn na wyprzedaży w Eklerku ![]() Natomiast burda dla puszystych i burda vintage zostaje w kiosku jak na moją opcję ![]() Po prostu dla każdego jest coś innego atrakcyjne. ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Burda na czerwiec 2016.
Mi się podoba ![]() http://chocomacchiatoszyje.blogspot.com/2016/04/burda-062016.html |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dużo ciekawych ciuszków, chyba warto się zaopatrzyć
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Czerwiec super
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Faktycznie niezły ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
154 strony: « < 148 149 150 151 152 153 154 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.