154 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Świeżynek
![]() |
|
Moja mama była fanką Burdy! Oj... zapaloną fanką! mam takie gazety- staruszki już w szafie leżą i pachną naftą. Kiedyś je przeglądałam, ale nic a nic w moim guście (szkoda). A co myślicie o "szyciu krok po kroku"? czy nie jest lepsze od Burdy?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mam nowa Burdę. ![]() I jeszcze żakiet wykończony na dole koronką jest fajny. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kurcze a mi znajome sprzedawczynie w sklepie sprzedały Burdę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oj, ta suknia - to nie bardzo :P
![]() ![]() i chyba dla Joli i innych Mam małych dziewczynek sukienusia 147. Miałam kiedyś podobny fartuszek. Moja Babcia mi go uszyła. Miał kieszonkę z przodu, a w kieszonce - Misio. |
|
Stara Gwardia
|
|
Też mam nową burdę i mi najbardziej podobają się letnie tuniki i sukienki,są takie zwiewne i kolorowe,przypominają lato
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Och tęskni mi się do wiosny! Nie mogę się doczekać chwili, gdy Burda wyda wykroje inspirowane latami 50' może do tego czasu coś sama stworze... ale chętnie bym się ubrała w sukieneczkę w stylu pin up no i buciki oczywiście na koturnie
![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Pajesiu miło, że o mnie pamiętasz
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
w nowej jest jeszcze koszulka i śpiworek - ale ja bym wszyła suwaki z obu stron- i jeszcze torba i inne gadżety - a w poprzedniej wykrój na pajacyk.
A jak malutka już przyjdzie na świat, to będziesz mieć fajnie ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziś udało mi się kupić dwie Burdy - jedna z 1975r. a druga z 1971 ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
A mi się udało wreszcie kupić najnowszy nr Burdy. Najbardziej podoba mi się żakiecik 120. Jest tez wykrój na ołówkową spódnicę - dobre dla początkujących. I sukienki model 101 oraz 108 bardzo przypadły mi do gustu. Choć z drugiej strony zaszewki proponowane w sukience 108 niezbyt ładnie na mnie leżą :/
Jestem ciekawa kiedy nastąpi rozstrzygniecie konkursu Burdy & Łucznika?/ Wydaje mi się, że wyniki miały być ogłoszone w marcowej Burdzie ale być może coś pomieszałam ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
154 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.