154 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stara Gwardia
|
|
śliczna ta Twoja sukienka ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuje. Tak bardzo mi się spodobała, że już żadna w salonie nie przypadła mi do gustu- wszytstkie takie "bezowe księżniczki". a ja chciałam taką prostą.
|
|
Stały Bywalec
|
|
Otóż to Monko! Bezowe księżniczki, lepiej tego nie mogłaś ująć. A Twoja suknia jest przeprzeprzeprzepiękna!Taka z wielką klasą. Gratuluję gustu.
|
|
Świeżynek
|
|
Świetna sukienka ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zgadzam się. Ta suknia zachwyca. ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie.
|
|
Administrator
|
|
Monko juz chwaliłam ale pochwalę raz jeszcze - suknia I klasa
Co do sukienek koronkowych to jestem jak najbardziej za, zawsze marzyłam o sukience całej z koronki - kwintesencja kobiecości ale przypadkiem przeglądając różne modele sukienek (na wyprzedaży konkretnie)zobaczyłam ta jedna jedyną i przepadłam. Teraz wiem, że zamiast koronki będę miała muślin i nic na to nie poradzę. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Sus muślin to równiez bardzo piękny materiał taki delikatny,subtelny, zwiewny...
Dziękuję |
|
Stara Gwardia
|
|
Monka ,sukienka śliczna ,będziesz pięknie w niej wyglądać :* ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
|
|
Migotko dziękuję
|
|
Administrator
|
|
Mam już najnowszy numer Burdy - jak dla mnie baaardzo słabo :/ Nie powiem, kilka rzeczy do uszycia wybiorę ale w porównaniu z osławionym już poprzednikiem, nr 4/2010wypada skromnie. Jestem ciekawa czy Wy macie podobne odczucia czy ja mam spaczony gust ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
154 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.