Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za ciepłe słowa, specjalnie cenne, gdyż od osób, które wiedzą o szyciu tak dużo ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kasiu kolorystyka tych sukienek dość monotonna ale wykonanie i fasony.... fiu fiu majstersztyk!
Wspaniale szyjesz, miło tak wrócić po bardzo intensywnym weekendzie i ogladac takie prace. PS. Widzę te sukienki z karmelowymi butami ahhh... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No i zostałam przejrzana na wylot ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-09-04 22:26:52 przez katarzyna --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
No to zabłyśniesz kochana na tym wyjeździe - jestem tego pewna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
O ja!! Ja chce mieć tą ostatnią u siebie w szafie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aaaaach takie właśnie lubię
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kasiu ładne sukieneczki.Barwy ograniczyłaś sobie,ale masz tak jak lubisz i to jest fajne!!!!Chętnie obejrzę te sukienki jak wyglądają na Tobie!!!!Zrobisz sobie w nich zdjęcia???
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow, no naprawdę super!! Mi również najbardziej podoba się trzecia ![]() ![]() Co do kolorów, ja też lubię tak mało zróżnicowaną gamę. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny, dzięki za ciepłe słowa. Jeszcze nie wiem czy sobie zrobię zdjęcia, trochę się wstydzę... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ostatnia - the best!
Zdjecia - koniecznie! ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.