| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo Wam wszystkim dziękuję za ciepłe słowa, specjalnie cenne, gdyż od osób, które wiedzą o szyciu tak dużo  ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Kasiu kolorystyka tych sukienek dość monotonna ale wykonanie i fasony.... fiu fiu majstersztyk!
 Wspaniale szyjesz, miło tak wrócić po bardzo intensywnym weekendzie i ogladac takie prace. PS. Widzę te sukienki z karmelowymi butami ahhh... ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| No i zostałam przejrzana na wylot   kolorystyka rzeczywiście jest mocno ograniczona, i to specjalnie. Za dwa tygodnie mam zagraniczny wyjazd służbowy, na którym muszę dobrze wyglądać i żeby nie ciągnąć za sobą tysiąca butów i torebek zawsze staram się zabierać ciuchy w ograniczonej gamie kolorystycznej, które przy niewielkich zmianach dodatków mogą posłużyć na dzień i na wieczór. No i buty i torebkę mam właśnie beżowe...  --- Ostatnio edytowane 2011-09-04 22:26:52 przez katarzyna --- ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| No to zabłyśniesz kochana na tym wyjeździe - jestem tego pewna   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| O ja!! Ja chce mieć tą ostatnią u siebie w szafie  Śliczna. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Aaaaach takie właśnie lubię   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Kasiu ładne sukieneczki.Barwy ograniczyłaś sobie,ale masz tak jak lubisz i to jest fajne!!!!Chętnie obejrzę te sukienki jak wyglądają na Tobie!!!!Zrobisz sobie w nich zdjęcia??? | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Wow, no naprawdę super!! Mi również najbardziej podoba się trzecia   prosta i elegancka   Co do kolorów, ja też lubię tak mało zróżnicowaną gamę. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziewczyny, dzięki za ciepłe słowa. Jeszcze nie wiem czy sobie zrobię zdjęcia, trochę się wstydzę...  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ostatnia - the best!
 Zdjecia - koniecznie! ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook