Stara Gwardia
![]() |
|
Ciemno szary melanż przypadł mi bardzo do serca ale wszystkie są piękne Kasiu. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kochani,
Zgodnie z Waszymi radami w sprawie bloga zdecydowałm się na Bloggera. Serdecznie Was zapraszam i proszę o konstruktywną krytykę ![]() http://cincopuertas-kasia.blogspot.com/ ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
już dodaję do obserwowanych ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I ja juz dodalam do obserwowanych ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dorzuciłam Twojego bloga do ulubionych. Liczę że nauczę się szyć dorosłe sukienki, jak na razie po pierwsze się odchudzam a po drugie boję się stracić materiał więc uczę się na córciach ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Karolinka,
Gorąco Cię zachęcam. O materiał się nie bój, na pewno uda Ci się uszyć coś fajnego i dla siebie. Postaram się zrobić w najbliższym czasie jakąś sukienkową instrukację, może to Cię zachęci ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienki są super ![]() i jesień piękna jak do dziś ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-06 22:18:31 przez MonikaB --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czekam niecierpliwie i nawet materiał chyba już mam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kochani, dawno nic Wam nie pokazywałam. Musiałam spędzić dobrą chwilę na odnalezieniu swojego wątku. Dzisiaj nietypowo - nie usztek, a pracownia, gdzie uszytki będą powstawać. Po prostu mój własny azyl. Czy ktoś z Was wie, zcy można zmianić nazwę swojego wątku ? A jeśli tak, to jak to zrobić ? Dzięki i zapraszam do oglądania, Kasia ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna. Jasna przestronna. Ciekawe czy są jakieś specjalne życzenia na okoliczność nowej pracowni. W każdym razie szycie w takiej to sama przyjemność ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.