Administrator
![]() |
|
O matko jak pięknie!! Jaśniutko, przestronnie a zarazem przytulnie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Też chciałbym mieć taki kącik,ach!!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zazdroszczę! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Jak pieknie.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki dziweczyny, na prawde jestem szczęśliwa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj i ja też chcę taką pracownię
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne sukienki .Uszyte z ciekawych tkanin .Podobają mi się .
Pracownia do pozazdroszczenia . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kasiu - gratuluję pracowni!
Niesamowite miejsce sobie stworzyłaś. Mamy czego zazdrościć,nie jedna z nas marzy o takim miejscu dla siebie. ![]() ![]()
Kasiu należy wyedytować pierwszy post swojego wątku i po prostu wymazać dotychczasowy i wpisać nowy tytuł... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa - zadrościć nie musicie, po prostu czujcie się zaproszone ![]() Kora - wrzucam zdjęcia obiecanej tuniki uszytej z apaszek, które od Ciebie kupiłam. Obecnie zastanawiam się na tym jak zagospodarować pozostałe ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-05-10 12:03:10 przez katarzyna --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A ja już się chciałam pytać gdzie zdobyłaś taki piękny materiał. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.