9 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo przyjemnie przglada sie Twoj watek, wszystkie sukienki sliczne! Zazdroszcze Ci umiejetnosci szycia... i tych sukienek w Twojej szafie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kasiu wszystkie są bardzo ładne i typowe do biura.czekam na dalszą część Twojej pracy.
|
|
Administrator
![]() |
|
Uwielbiam ten watek! Wchodzę tu i widzę dokładnie odzwierciedlenie mojego stylu, to co mi się podoba i to co sama mam w planach uszyć. Sukienka nr. 2 "chodzi" za mną od dłuższego czasu ![]() Jestem zachwycona! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję za Wasze ciepłe słowa ![]() Susanna, jak zdecydujesz się na uszycie sukienki nr.2 to zanim skroisz górną cześć przodu i tyłu sprawdź szerokość dekoltu. Moim zdaniem jest za szeroki i w noszeniu na środku przodu robi się pionowa fałdka i tym samym całość falując, lekko opada w dół.Przy łódce nie wygląda to zbyt dobrze. Moim zdaniem, należy na szablonie, po środku dekoltu zrobić coś w rodzaju małej zaszewki, żeby go od góry zwęzić. Ja jak ją noszę to cały czas poprawiam ten dekolt i to jest troszkę wkurzające. Poza tym wykrój był ok. Pozdrawiam serdecznie ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję za sugestię, bee pamiętać. Potem trzeba ratować się czym się da ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienki przepiękne, takie jak lubię , a co do dekoltów to jak szyłam pierwszą bluzkę z burdy ( na moja mamę 154cm wzrostu) tez był dekolt zbyt duży i potem kombinowałam żeby uratować całość, od tego czasu wycinam dużo mniejszy i docinam go po przymiarce ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jak zwykle nie będę oryginalna i się powtórzę suuuuper kocham takie sukienki a jakie wykonanie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wraca problem "szerokoramiennych" Niemek, dla których w zasadzie Burda jest tworzona ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Kasiu wszystkie twoje sukienki bardzo mi się podobają
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Katarzynko, piękne są te Twoje sukieneczki i profesjonalnie uszyte. Mnie szczególnie do gustu przypadła ta sukieneczka ciemno=szary malanż z paseczkiem, ale pozostałe też fajne. Uważam, że takie sukienki powinny być w szafie każdej pani, właśnie na jesień. Spodnie zostawcie na ciężkie mrozy, moje miłe Koleżanki !!!
|
9 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.