30 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| Fajne   A co najważniejsze nie widać co jest w środku.    | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Mnie ta podszewka zachwyca...i całośc również, ale ta podszewka- może to ten kontrast tkanin dodaje uroku całości- śliczna jest  ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Super pomysł i super wykonanie   Podszewka obłędna - chcę wiosnę! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ja miałam na myśli,że zakupów nie widać a nie podszewki bo ona jest piękna.   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Torby są świetne, ciekawe kiedy ja sobie wreszcie jakąś uszyje bo zamierzam od dawna ale jakoś mi ciągle godzin na dobę brak   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| genialne wykonanie i takie przyjemne dla oka   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| dziękuję bardzo    AA terazzzz, wstawiam to czego nie udało mi się wstawić do konkursu... ale wstawię jak tylko to opanuję   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ależ  masz   ekstra   królewnę  w  swoim  domu  Moniko    Pracochłonna kreacja ale piękna... ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Piekna ta królewska suknia i ciekawy pomysł z tymi perełkami . | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| I mamy królewnę  ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | 
30 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook