30 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 >
Stara Gwardia
|
|
Wow !!!! gratulacje!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
gdybym miała kupiś teraz nową maszynę to zainwestowałabym w takie cudo ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Jaka wspaniała!!!!!!!!!!!!!!!!! Zazdroszczę, strasznie zazdroszczę bo wygląda obłędnie a funkcji ma tyle, że można książkę grubości słownika ortograficznego spisać ![]() Wygląda obłędnie, niech zatem wiernie i dobrze służy a Ty szyj, szyj i jeszcze raz szyj! ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
GRATULACJE!!!!Jest brzydka fe....okropna.....To tak żeby nie przechwalić!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moniko ![]() Wreszcie będziesz mogła znowu robić to co lubisz. Podziwiam Cię,jak dzielnie zniosłaś czas oczekiwania. A teraz ... przygotowuj sioę i do roboty! czekamy na pierwsze wrażenia i pierwsze uszytki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kochani, wracam ![]() zawirowania jakie mnie dotknęły bardzo odbiły się również na moim szyciu, ponieważ wszystko powoli opanowuję wracam do szycia i blogowania... małymi kroczkami ale mam nadzieję wrócić na dobre... Pragnę się z Wami przywitać na nowo i powitać tych, których nie miałam jeszcze przyjemności poznać, a widzę że nas przybyło... miałam wstawić zdjęcia tego co udało mi się uskutecznić ale aparat mi się zbuntował chwilowo, ale nic to ![]() cieszę się, że jestem ![]() pozdrawiam gorąco --- Ostatnio edytowane 2012-12-11 23:39:00 przez M-Ka --- ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witamy ponownie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wspaniałe masz pomocniczki, trochę zazdroszczę, ale dla mnie też nie był to łatwy okres. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
I kolorowe, i stonowane... Pełna gama. Fajne! Spódniczka z brązowej tafty - podoba mi się pomysł odczarowania poważnego koloru kwiatami ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładnie i kolorowo
![]() |
30 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.