30 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 >
| Stara Gwardia
 |  | 
| Wow !!!! gratulacje!!! ________________________________________________________ Elwira | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| gdybym miała kupiś teraz nową maszynę to zainwestowałabym w takie cudo ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Jaka wspaniała!!!!!!!!!!!!!!!!! Zazdroszczę, strasznie zazdroszczę bo wygląda obłędnie a funkcji ma tyle, że można książkę grubości słownika ortograficznego spisać    Wygląda obłędnie, niech zatem wiernie i dobrze służy a Ty szyj, szyj i jeszcze raz szyj!  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| GRATULACJE!!!!Jest brzydka fe....okropna.....To tak żeby nie przechwalić!  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Moniko   bardzo  się  cieszę! Wreszcie będziesz mogła znowu robić to co lubisz. Podziwiam Cię,jak dzielnie zniosłaś czas oczekiwania. A teraz ... przygotowuj sioę i do roboty! czekamy na pierwsze wrażenia i pierwsze uszytki   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Kochani, wracam    zawirowania jakie mnie dotknęły bardzo odbiły się również na moim szyciu, ponieważ wszystko powoli opanowuję wracam do szycia i blogowania... małymi kroczkami ale mam nadzieję wrócić na dobre... Pragnę się z Wami przywitać na nowo i powitać tych, których nie miałam jeszcze przyjemności poznać, a widzę że nas przybyło... miałam wstawić zdjęcia tego co udało mi się uskutecznić ale aparat mi się zbuntował chwilowo, ale nic to   cieszę się, że jestem   pozdrawiam gorąco --- Ostatnio edytowane 2012-12-11 23:39:00 przez M-Ka --- ________________________________________________________ | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| witamy ponownie    ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Wspaniałe masz pomocniczki, trochę zazdroszczę, ale dla mnie też nie był to łatwy okres. ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| I kolorowe, i stonowane... Pełna gama. Fajne! Spódniczka z brązowej tafty - podoba mi się pomysł odczarowania poważnego koloru kwiatami    Ania ________________________________________________________ Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
 http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Bardzo ładnie i kolorowo   | 
30 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook