30 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 >
Stara Gwardia
|
|
Wszystkie ciuszki są fajne, brązowa spódniczka świetna. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moniko i ja postanowiłam wrócić na forum i widzę,że obydwie zniknęłyśmy na dłużej.
Dziękuję za kontakt ![]() Piekny powrót prezentujesz... gratuluję ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję ![]() i pozdrawiam --- Ostatnio edytowane 2013-01-31 11:16:00 przez monika.mka --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne maleństwa!Ogłaszam wszem i wobec POWRÓT DWÓCH MONIK NA FORUM!
|
|
Administrator
![]() |
|
Ta różowiutka sukienka (?!) Bardzo mi się podoba. Mam fazę na kolory! jest super ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziewczyny i chłopaki, ogłaszam wszem i wobec, iż już wkrótce ukaże się kilka użytecznych rzeczy na sprzedaż, będą to cover janome, stół prasowalniczy i nóż krojczy, wszystko jest oczywiście nie używane i sprzedawane z powodów osobistych jak się domyślacie...
Tak że jeśli ktoś potrzebował by to polecam, myślę że warto.... ja to sprzedać po prostu muszę ![]() ![]() pozdrawiam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tunika z dzianiny ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witaj
cieszę się że wróciłaś bo miło ogląda się twoje prace, piękne są ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przykre to co piszesz....jeśli możesz wrzuć zdjęcia stołu prasowalniczego i napisz ile?Chciałabym zapoznać się z tematem...
Tunika bardzo ładnie uszyta,aż mnie serce ściska,że sprzedajesz sprzęt...ale tak nieraz w życiu bywa.Jesteśmy z Tobą!!! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wesołych Świąt ________________________________________________________
|
30 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.