30 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 >
| Stara Gwardia
 |  | 
| Wszystkie ciuszki są fajne, brązowa spódniczka świetna. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Moniko i  ja  postanowiłam  wrócić na  forum i  widzę,że obydwie  zniknęłyśmy   na  dłużej.
 Dziękuję za kontakt   Piekny powrót prezentujesz... gratuluję  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| dziękuję    i pozdrawiam --- Ostatnio edytowane 2013-01-31 11:16:00 przez monika.mka --- ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Piękne maleństwa!Ogłaszam wszem i wobec POWRÓT DWÓCH MONIK NA FORUM! | |
| Administrator
  |  | 
| Ta różowiutka sukienka (?!) Bardzo mi się podoba. Mam fazę na kolory! jest super   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| dziewczyny i chłopaki, ogłaszam wszem i wobec, iż już wkrótce ukaże się kilka użytecznych rzeczy na sprzedaż, będą to cover janome, stół prasowalniczy i nóż krojczy, wszystko jest oczywiście nie używane i sprzedawane z powodów osobistych jak się domyślacie...
 Tak że jeśli ktoś potrzebował by to polecam, myślę że warto.... ja to sprzedać po prostu muszę  macie pierwszeństwo z racji naszej zacnej społeczności   pozdrawiam   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Tunika z dzianiny  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| witaj
 cieszę się że wróciłaś bo miło ogląda się twoje prace, piękne są ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| 
 Przykre to co piszesz....jeśli możesz wrzuć zdjęcia stołu prasowalniczego i napisz ile?Chciałabym zapoznać się z tematem...
 Tunika bardzo ładnie uszyta,aż mnie serce ściska,że sprzedajesz sprzęt...ale tak nieraz w życiu bywa.Jesteśmy z Tobą!!! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Wesołych Świąt ________________________________________________________ | 
30 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook