Wersja do druku

31 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »

Stały Bywalec
Super:)!!
Stara Gwardia
A to moja ostatnia sukienka szyta dla siebie. Pomysł ukradłam Wojtkowi z jego wątka.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Pogromca spamerów
jaka elegancka :)
Stara Gwardia
Od kilku dni próbuję dodać 5 zdjęć naraz i za każdym razem kończyło się to nie powodzeniem chociaż do galeri zostały wgrane, ale też tylko pierwsze 2, i tak za każdym razem.Więc będę wam dozować po 1 lub 2 zdjęcia. Teraz następne, sukienka dla świadkowej na wesele.
Stara Gwardia
No proszę i znów się udało.Ciekawe czy teraz przyjmie 2naraz. Sukienka dla klientki nna wesele,ja myślałam że na wieczór ale okazało się że to do kościoła, i do tego mają być czerwone szpilki torebka,szal i czarny kapelusz zczerwonym dodatkiem.Powiem szczerze że chciałabym to zobaczyć

No i nic z tego, po dłuższym czasie oczekiwania na wgranie zdjęc pojawia się informacja że Twoje połączenie zostało zresetowane.Spróbuję pojedyńczo, a więc najpierw przód sukienki.

Załączone obrazy

Stara Gwardia
No to teraz tył, tylko to zdjęcie jest gorszej jakości ale i tak wszystko widać.

Załączone obrazy

Stara Gwardia
Wszystkie ładne ale ta błękitna przypadła mi do gustu najbardziej pękny fason noi zdobienie z kwiatów przecudne :)
Stara Gwardia
Była błękitna i znikła :D chyba mi się nie przywidziało ? :rotfl:
Mistrzyni Krawiectwa
Madziu powiem,że wszystkie 3 sukienki są bardzo ładnie uszyte bardzo starannie.Czarna dla panny młodej no...no....bardzo awangardowa!!!!Odważna pani!
Stara Gwardia
Trinny czarna nie jest dla panny młodej tylko dla dziewczyny która jest gościem weselnym. Spróbuję jeszcze raz wgrać tę błękitną. I takie pytanie czy reszta z was niema takiego problemu z wgrywaniem zdjęć?

Załączone obrazy

31 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.