31 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Super
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A to moja ostatnia sukienka szyta dla siebie. Pomysł ukradłam Wojtkowi z jego wątka.
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
jaka elegancka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Od kilku dni próbuję dodać 5 zdjęć naraz i za każdym razem kończyło się to nie powodzeniem chociaż do galeri zostały wgrane, ale też tylko pierwsze 2, i tak za każdym razem.Więc będę wam dozować po 1 lub 2 zdjęcia. Teraz następne, sukienka dla świadkowej na wesele.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No proszę i znów się udało.Ciekawe czy teraz przyjmie 2naraz. Sukienka dla klientki nna wesele,ja myślałam że na wieczór ale okazało się że to do kościoła, i do tego mają być czerwone szpilki torebka,szal i czarny kapelusz zczerwonym dodatkiem.Powiem szczerze że chciałabym to zobaczyć
No i nic z tego, po dłuższym czasie oczekiwania na wgranie zdjęc pojawia się informacja że Twoje połączenie zostało zresetowane.Spróbuję pojedyńczo, a więc najpierw przód sukienki. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to teraz tył, tylko to zdjęcie jest gorszej jakości ale i tak wszystko widać.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystkie ładne ale ta błękitna przypadła mi do gustu najbardziej pękny fason noi zdobienie z kwiatów przecudne
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Była błękitna i znikła
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Madziu powiem,że wszystkie 3 sukienki są bardzo ładnie uszyte bardzo starannie.Czarna dla panny młodej no...no....bardzo awangardowa!!!!Odważna pani!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trinny czarna nie jest dla panny młodej tylko dla dziewczyny która jest gościem weselnym. Spróbuję jeszcze raz wgrać tę błękitną. I takie pytanie czy reszta z was niema takiego problemu z wgrywaniem zdjęć?
|
31 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.