31 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
| Stara Gwardia
 |  | 
| Wszystkie mi się podobają ale najbardziej ta długa   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Magdo też mam tą sukienkę środkową czyli tę białą z czarnymi wstawkami fajna jest,ale ta ostatnia....ten kolor i dodatki....ŚWIETNA!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Granatowa sukienka jest piękna! A wiosna jest bardzo urocza! W sam raz dla małej damy. ________________________________________________________ Allure...
 人は生まれ、人に生きて、人を亡くし、独りを知る。 愛は生まれ、愛と生きて、愛を無くし、愛に気付く。 | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| i znow takie ladne sukienki... w ta pierwsza, z rekawkami, sama bym wskoczyla   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Mnie  dwie  pierwsze  bardzo odpowiadają,a biała  szczególnie bo  za oknem  słońce i  wiosna w pełni i już  bym  chciała   wskoczyc  w  cos letniego... 
 Połaczenie kolorów tez ma znaczenie... śliczna jest ,nie dostrzegam tylko góry... przy szyi... tam jest stójka?Czy inne ... ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Najbardziej podoba mi się ostatnia sukienka - klasyka, prosta, elegancka   No i jedyneczka też mi odpowiada  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Tak Koro, tam u góry jest czarna stójka, ale jej nie widać bo zlała się z manekinem. Bardzo się cieszę że się wam podobają moje sukienki, dzięki za miłe słowa. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Wszystkie trzy fajne.Tą białą mam na oku już jakiś czas,ale muszę ją wreszcie uszyć na tegoroczne lato.  | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Super sukieneczki!! | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Rewelacja, też bardzo mi się podobają . ________________________________________________________ | 
31 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook