31 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Stara Gwardia
|
|
Czarna robi wrażenie szczególnie z tyłu
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak ja lubię drapowania, ale nie umiemich robić, dlatego podziwiam czarną, podziwiam z całego serca ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienki przepiękne i widać że dobry fachowiec z Ciebie ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ja nie mam problemu z wgrywaniem zdjęć ![]() Magdo... wszystkie sukienki przepiękne i dopracowane ale ta błękitna mnie zachwyciła!! Ta dziewczyna zrobi furorę na ślubie!! Jak ja bym chciała umieć tak szyć... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dlaczego dopiero teraz natrafiłam na Twój wątek? ![]() ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
P-i-ę-k-n-e!!!
/Już widzę oczy księdza i matki chrzestnej panny młodej na widok gościa weselnego, hi hi!/ Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jaaakie sliczne!
PO raz pierwszy nie wiem, na którą bym się zdecydowała, gdybym miala wybrać tę, która mi się najbardziej podoba! Wszystkie trzy mnie zachwycają! Dlaczego ja nie mam w okolicy takiej krawcowej jak Ty?????????????!!!!!!!!!!!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Magdo, błękitna zastępuje niebo a w przypadku czarnej nie chciałabym być na miejscu panny młodej ![]() Przy wgrywaniu zdjęć trzeba cierpliwie poczekać, bo pewnie Twoje duuużo "ważą" ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystko jest takie piękne, napatrzeć się nie mogę
![]() Podziwiam i marzę, że kiedyś może też będę tak szyła ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Magdo, przepiękne te sukieneczki, które ostatnio zaprezentowałaś, mnie szczególnie podoba się ta błękitna, ogromnie lubię szyć takie ciuszki. Czarna też robi wrażenie, a co do wiśniowej to ja raczej nie projektuję, tylko szyję, ale też wyszła Ci bardzo ładnie.
|
31 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.