31 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Skromna... Śliczna!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka urocza, jak zawsze z reszta ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna sukienka ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Też mi się podoba fason, kolor i perfekcyjne wykonanie ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ostatnio mam fazę na wszelkie odcienie pomarańczu. Oczywiście niczego w takim kolorze jeszcze nie szyłam ale jak dorwę odpowiedni materiał to "popełnię" sukienkę ![]() Twoja bardzo mi się podoba, fajne ma to wiązanie w biodrach ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super sukienka ...jak i ta dla siostrzenicy a także ślubna. Wszystkie wspaniałe ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki dziewczyny, takie opinie motywują do pracy, a najbliższe tygodnie zapowiadają się bardzo pracowicie.Sus, ja też nigdy nie miałam nic w kolorze pomarańczowym, to pierwsza rzecz, i muszę przyznać że dobrze się w nim czuję.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piekna sukienka!! troche nawiazuje do tych z lat dwudziestych ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale ładna jesień się zapowiada. Piękna sukienka, taka ciepła, słoneczna. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Madziu, cudowna sukieneczka, oryginalne wiązanie dodaje smaczku. A przepiękny kolor materiału rzeczywiście kojarzy mi się z kolorami naszej pięknej jesieni. Śliczny ciuszek !!!!!
|
31 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.