31 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Madziu sukienka wyszła bardzo dobrze!!!A do szelek już masz wprawę jak będziesz miała szyć to drugi raz wspomnij moje słowa("czy można tak drygi raz???Ale drugi raz tak się nie da-LEPIEJ MOŻNA")!!! | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Szelki piękne, na drugi raz nawet nie zauważysz jak uszyjesz jeszcze lepsze  ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Administrator
  |  | 
| Trudnego wyzwania się podjęłaś -  szczerze podziwiam!!
 Sukienka nie w moim stylu ale uszyta naprawdę po mistrzowsku  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 No właśnie cantara one tylko tak niepozornie wyglądają, ale żeby je dobrze wyprofilować żeby tak ładnie leżały to śię  dopiero trza nakombinować
 Ale było , mineło  | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Sukienka piękna i wcale ci się nie dziwię że musiałaś się namęczyć przy szelkach,pewnie wiele przymiarek było zanim szelki pięknie przyległy   | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Magdziu, przepiękna ta suknia ślubna, udała Ci się znakomicie !! A co do tych szelek , to wiem, że mogą sprawić kłopoty przy ukształtowaniu sukienki na klientce, bo sam miałem podobny problem przy szyciu kiedyś sukienki wieczorowej. Klientka miała piękny, obfity biust i przy każdej przymiarce podobne szeleczki odstawały. Trochę musiałem się nakombinować, a tu jeszcze na dodatek dekoncentrował mnie piękny biust klientki. Wierzcie mi, rola damskiego krawca wcale nie jest łatwa, czyha tyle pokus ........ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Ja dopiero poznaje tajniki szycia-i faktycznie coraz czesciej dostrzegam, że to co wydawało sie trywialne jest trudne o zrobienia. Jeszcze tyyyle do nauczenia i do naprucia  Pozdrawiam Was serdecznie ________________________________________________________ Wysz(ż)ywam się  na http://cantara.pl | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| A to moja ostatnio uszyta sukienka. Ostatnio więcej szyję dla dzieci, bo wiadomom zima idzie i trzeba je jakoś zaopatrzyć w cieplejsze ciuszki.Jak porobię zdjęcia to pokażę co potworzyłam.Narazie taka skromna sukienka -wykrój z burdy- materiał to dzianinka. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| No tak!!!! i nie ma zdjęcia. To może teraz się uda. | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Bardzo,bardzo ładna Madziu!!!Kolorek jaki ładny! | 
31 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook