61 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeszcze raz dziękuję:] a teraz coś z biżuterii...polecam sutasz, trudny nie jest aż tak bardzo zalezy od wykonywanego wzory tyle że pracochłonny, reszta biżu na blogu:] Pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo efektowne! Lecę na bloga po więcej ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super ten sutasz, znalazłem manuala krok po kroku jeśli ktoś zainteresowany,http://www.bazardekoracji.pl/Jak-zrobic-bizuterie-z-Sutaszu-cinfo-pol-63.html
przepraszam jeśli śmiecę w prywatnej galerii ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
MOnia bylam na blogu i zostawilam comment. WIdac, ze sie napracowalac niezle ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale piekny ten wisior Moniko...oooo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczny
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak długo coś takiego się robi? Jest śliczny ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem pod wrażeniem!
Po pierwsze spróbowałaś czegoś co mi także chodzi po głowie tyle, że ja chyba nie mam tyle odwagi Po drugie co to zakamień? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ten kamień to taki wypełniacz ozdobny do naczyń, jak szklane kulki itp. w takich siateczkach się je kupuje po kilkanaście sztuk. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ślcizny! Mnie też sutasz chodzi po głowie ale jakoś nie potrafię się zebrać w sobie i spróbować ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
61 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.