61 stron: « < 31 32 33 34 35 36 37 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Już do niego dzwonię, może zdąży wszystko schować?!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piekna broszka do kompletu... łłlał ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Owad jest super - gratuluję! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cudowności, fantastyczny pomysł i genialne wykonanie
a sutasz korci mnie i korci, ale jakoś nie mogę się zabrać do "nauki" ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Piękne, piękne! Jestem pod wrażeniem ![]() ________________________________________________________
Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać.
— Walt Disney |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję bardzo za miłą reakcję:] Dziś przedstawiam sukienkę z najnowszej Burdy choć nie do końca bo rękawki są po mojemu. Sukienka i płąszcz w kilku odsłonach na blogu. Pozdrawiam wiosennie:] ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uwielbiam tą sukienkę!!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ŁŁŁŁŁŁAAAAŁŁŁŁŁ Moniko!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Monia z identycznego materialu uszylam spodnice ![]() http://ekrawiectwo.net/board/thread/12939/moje-cos/?page=20#post-37491 ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to chyba nalezy do rzadkości spotkać taką samą i to wzorzystą tkaninę więc i już u Ciebie w wątku zapytałam gdzie to koleżanka nabyła. Pozdrawiam