Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jej! Tyle tego!
/Posiadając karton zamków zastanawiam się, czy nazwałabym którykolwiek z nich "starym" na tyle, żeby go zużyć na broszkę ![]() ![]() I szalenie podoba mi się torba z bluzki - piękny materiał! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Maślanko ile tu tego! Uwielbiam oglądać czyjeś prace więc już zacieram ręce. Bardzo, bardzo, bardzo podobają mi się brochy! Żałuję ze nie potrafię "kręcić" różyczek, nigdy mi nie wychodzą. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja podlaczam sie do Ani - broszki z zamkow i torebka mnie zachwycily! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spódniczka z Biedronką dla córki
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torebka z nogawicy dżinsów z aplikacją hello kitty
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super torebunia, ostatnio jakoś zauważyłam szał na to Kity, nie zauważyłabym gdyby nie kuzyna 5 letnia ehhh. Przeglądnełam bloga i powiem Ci mniam mniam a czekoladki odjazdowe, jak się zaloguje to dam o sobie znać z bloga. Pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Maslanko dużo masz tego.....Broszki z zamków bardzo pomysłowe!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Torebka pomysłowa!! Podoba mi się ![]() Kurcze córa to ma z Tobą dobrze ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No piękne, piękne...
fajne pomysły ![]() ![]() Widzę, że i u Ciebie hello kitty rządzi ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Maślanko ależ Ty jesteś pracowita ![]() Bardzo dużo tworzysz i fajnych rzeczy. Kwiaty z suwaków to git pomysł a torby rewelacyjne. Widać,że lubisz szyć. Pozdrawiam ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.