25 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale tiul się będzie ładnie "wiuwał" podczas tańca, a biała spódniczka już taka mogłaby zostać, jest świetna. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No biała super ale i czarna jest ok tylko to chyba inny rodzaj tkaniny. Nie usztywniony tylko lejący taki ... ale jak zawiruje w tańcu będzie ok... a może usztywnij krochmalem z cukru jeśli bardzo chcesz ją widzieć sztywniejszą ? ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Oj ta czarna spódniczka z tiulu jest przeurocza! Córa balet ćwiczy?? Piękna sprawa ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obie spódniczki baaaardzo piękne ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To nie dla mojej córki ale dla znajomej . Moja najmłodsza ma 8 lat i raczej woli bawić się w wojnę niż tańczyć
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Różyczki do sukienki na bal .
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piekne śa te różyczki, zresztą te wczesniejsze broszki ze zamków tez. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O matko dziewczyno !!! Masz burze pomysłów i niesamowite tempo, jestem w szoku, piękne to wszystko co stworzyłaś, duże brawa ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Masz niesamowite pomysły, bardzo ładne rózyczki. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Słodkie różyczki!!! ________________________________________________________
|
25 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.