Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jesteś fantastyczną, pracowitą kobietą, masz niezwykłe pomysły i wyobraźnię. Podoba mi się to co robisz. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuje za miłe słowa
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tak wyglądają dzinsy które skracam z zachowanie oryginalnego brzegu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Widziałam już gdzieś tę metodę...jest fajna ale powiem szczerze,że ja wole po prostu ciachnąc tam gdzie potrzeba i podszyc od nowa.
Nie wygląda to oryginalnie ale uważam,że nie musi. Chyba jestem leniwa... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wyszło świetnie, nie wiem jak moja maszyna by się zachowała szyjąc te podwinięcia na szwach... ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Maślanko świetnie wyszły, wogóle nie poznać że są przerabiane ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Totu dla córki koleżanki .wersja testowa z resztek firanek .
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spódniczka na balet z 8 warstw tiulu z pełnego koła , ale tiul jakiś wiotki mało sztywny i spódniczka nie jest nastroszona jak chciałam . Chciałam przyszyć żyłke na brzegu ale za późno się zorientowałam i sklep juz był zamknięty .
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Broszki śliczności. Maślanka, podziwiam Cię za pomysły, ja tak nie potrafię
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Maślanko i jedna i druga spódniczka bardzo mi się podobają!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.