Stara Gwardia
|
|
Dziś spędziłam cały dzień na balkonie sadząc roślinki. Mam bratki (kwitnące ![]() Juki i grubosze z domu też już się wyprowadziły na zewnątrz. Wiosna ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Aurin kawał trasy pokonaliście!! Ja bym padła po przejechaniu 1 km. Świetny album, bardzo klimatyczne fotki ![]() ![]() Aire ostatnio posadziłam w doniczce w kuchni szczypior, bazylię i chyba rozmaryn - tylko szczypior wykiełkował, reszta nie... porażka ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o tak, Aurin, wycieczka była imponująca. Białe fiołki się zdarzają.
Sus, czasem trzeba trochę dłużej poczekać, by nasiona wykiełkowały... A może były stare lub porażone? nie zniechęcaj się ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Na opakowaniu pisało, że wzrost następuje po ok. 20 dniach a one w ziemi siedzą już chyba miesiąc czasu ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy maja odpowiednią wilgotność i ciepło?
Może nakryj doniczki gdzie je wysiałaś szybą lub nałóż worki foliowe przezroczyste - to powinno pomóc,przyśpieszyc kiełkowanie ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Tylko nie zostawiaj zbyt długo tak całkiem zakryte, bo spleśnieją ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-04-04 11:25:17 przez Wiola99 --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Hmm ale to i szczypiora będę musiała przykryć... Zresztą pokażę Wam te "okazy" jak wrócę do domu ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Mnie też nasiona często nie wschodzą ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.