Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A oto obiecany SEKS W WIELKIM GNIEŻDZIE i jeszcze żurawie brodzący porozlewisku.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękne fotki. Na ostatniej bociany jakby chciały powiedzieć "o co też nas podejrzewacie"
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dokładnie!!! lol ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jagodo muszę wytłumaczyć aby nie było nie domówień ,do jeziora z 200metrów i do lasu też .Ale faktycznie cieszę się że spędziłam tam dzieciństwo i młodość .Ale dopiero to wszystko doceniłam kiedy zamieszkałam w mieście .
Wojtku Boćki pięknie się kochają ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Choć za oknem ziąb, buro i ponuro to może poszukamy lata?
Kwiatki zeszłoroczne ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na razie mamy wiosnę ,ledwo się zaczyna ,mocno jest spóźniona
ale jak miło,że już jest. ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-04-02 08:29:01 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku co tom za zbreźnoty nam tu wklejasz :> To forum publiczne, każdy może zaglądnąć... także dzieci :P ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to ja pokaże krokusiki moje ogródkowe
|
|
Administrator
![]() |
|
Oj dziewczyny śliczne kwiaty!! A ja się wybieram dziś na spacer w poszukiwaniu wiosny i baź! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wiosna pusciła pąka ![]() ![]() ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.