Stara Gwardia
![]() |
|
Temat bardzo fajny- dołanczam do was, bo też mam taką jedną perełkę, która już z 15 lat wisi w szafie, i szkoda mi jej na strych wyrzucić .
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
UF udało się... Witajcie to jest moja perełka, jest to fraczek uszyty przeze mnie dla mojego pierworodnego syna. Z tym związana jest historia taka, iż wykonywałem to zadanie w nocy i coś mi nie wychodziło. A to tasiemka krzywo się naszywała, a to maszyna odmawiała posłuszeństwa.. ale w końcu po paru godzinach skończyłem. STRÓJ SKŁADA SIĘ Z CZAPKI, KAFTANIKA, ŚPIOCHÓW,(najważniejszej rzeczy-FRAKA I BUTÓW.Wszystko to zostało mi do dziś.Jedno tylko powiem, że mój syn nie stał się po tej całej ceremonii typowym aniołkiem. Dziś ma 13lat i trochę piłuję mu rogi.Na razie tyle POZDROWIENIA ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super musiał w tym wyglądać .Toś się napracował .
![]() |
|
Słodki fraczek, a i nie przesłodzony. ![]() ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczny fraczek.Oglądając go przypomniało mi się jak tuż po ślubie, nabyłam okazyjnie podobny ciuszek,markowy, śliczny ,też na chłopczyka, pomyślałam wtedy że w przyszłości będzie jak znalazł. Ale po 7 latach zalegiwania w szafie oddałam go mojej siostrze na pierworodnego bo ja mam same dziewczyny
![]() ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Słodkie ciuszki !! Art, odrazu widać, że masz talent do szycia. Pokaż jeszcze coś, prosimy!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oto moje perełki,może kiedyś się komuś przydadzą.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Fraczek jest odjazdowy!!!
Ubranka dziecięce są urocze!!! |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
A ja dodam coś innego niż ciuszek dziecięcy (nie mam takiej potrzeby żeby mieć dziecięce ciuszki)a mianowicie sukienkę która ma dla mnie ogromną wartość. Jest to moja pierwsza sukienka którą zakupiłam wraz z mamą na wesele. Była to moja pierwsza suknia, więc nie wyobrażacie sobie jaka chodziłam dumna he he ![]() Buzialki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
urocza!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.