Niespodzianka
![]() |
|
No nie toż to cudo. Przepiękna Masz złote rączki ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Magdo CUDO!! Naprawdę sukienka wygląda okazale, jak z Ameryki ![]() Dlaczego to może być ostatnia rzecz dla Twojej córki?? --- Ostatnio edytowane 2010-04-30 08:44:17 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne te stroje ,jak sukienka z Ameryki i kosmici i indianin ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
A ja ostatnio szukając czegoś w swojej szafie, znalazłem taką "perełkę", czyli sukienkę nie odebraną kiedyś , kiedyś przez klientkę, której szyłem prywatnie. O ile pamiętam kobitka ta wyjechała z kraju i widać zapomniała o tej kiecce. Nie wiem , co z nią zrobić ? Żona jej nie chce, więc spowrotem powiesiłem ją do szafy. Aha, klientka oczywiście nie zapłaciła !
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Wiesz dzisiaj nie ma problemu wystaw na allegro i masz z głowy i w szafie zrobi się miejsce....
|
|
Świeżynek
![]() |
|
A sukienka bardzo ładna !!!!!!!!!!!!
--- Ostatnio edytowane 2010-05-18 00:25:14 przez Zenobia Dyc --- |
|
Administrator
![]() |
|
No właśnie - ja bym ją na allegro spróbowała sprzedać :] A tak w ogóle to zgadzam się z Zenobią - piękna sukienka, szkoda że przodu nie widać :> ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
@Artur: rozbroiłeś mnie tymi przebraniami!!! ![]() ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
DZIĘKI JAGÓŚ ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tyle ostatnio o sukienkach ślubnych, więc pozazdrościłam
![]() moja sukienka ślubna: ta na środkowym zdjęciu http://www.fotoszmitka.com/index.html jasnozielona z naszytymi jasnozielonymi i białymi koralikami na gorsecie. welon biały, krótki, z tiulu o identycznej fakturze jak ten ze spódnicy sukienki (różny rzecz jasna był kolor) |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.