Stara Gwardia
![]() |
|
Pierwsze ubranko dla Zaprzyjaźnionego York'a , które szyłam spodobało się bardzo, po przymiarce wziął je w zęby i poszedł na swoje posłanie. bardzo je polubił. Zastanawiam się, czy to dlatego, że fleja, zjadłam kanapkę z moim ulubionym salami i nie umyłam rąk przed przyjściem do niego ...
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A co z Sylwestrem? Szyjecie sobie coś specjalnie na Sylwestra? Ja planowałam sobie uszyć jedną z Burdą, a drugą z Diany, ale niestety nie umiem. Są dla mnie zatrudne. Dlatego pozostanę przy sukience kupnej, którą kupiłam z 8 lat temu na wesele i która własnie służy na wszelkie okazje takiego typu
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja szyję sobie kreację sylwestrową ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No, ja razem z mężem w Sylwestra bawimy się na balu przebierańców. Temat "biały sylwester" , więc wiele zależy od wyobraźni. Mój pomysł na strój to postacie ze "Świata filmu i sceny" - czyli E.Presley i M.Monroe. Mam nadzieję, że będę mogła podzielić się z Wami pomysłem na nasze kreacje. Pozdrawiam Wszystkich i życzę ciepłych świąt Bożego Narodzenia.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ha. Na razie prawie skończyłam spódnicę na wigilię, została mi bluzka i spodnie dla Młodego, a materiał na sukienkę już leży. Na szczęście rodzina podchodzi do wszystkiego z dużą wyrozumiałością ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Na Sylwestra nic nie szyję bo nigdzie nie idziemy ![]() ![]() ![]() W każdym razie wybieramy się na Ostatki i wówczas napewno coś uszyję :> ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uszyłam spódnicę na święta,uszyłaaaaaamm ![]() Wreszcie coś uszyłam do końca. Motywacją są oczywiście święta. Cieszę się jak dziecko. Po świętach ruszam z kopyta,dość bezmyślnego gapienia się na wszystko co trafię w sieci. Trzeba próbować,aby szyć trzeba trenować ,nie ma rady. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszystkiego dobrego na święta, bogatego gwiazdora i radosnych wspólnie spędzonych chwil ![]() http://www.youtube.com/watch?v=O3H4zsSKzNM --- Ostatnio edytowane 2011-12-23 19:30:32 przez Magda --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszystkiego naj...
Kora, gratulacje. Spódnica super, też muszę sobie taką sprawić, z kieszeniami. Żebym nie musiała się martwić jak usiądę czy mi za dużo uda nie widać, i żebym mogła chodzić z rękami w kieszeniach. ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-12-23 20:49:13 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kora USZYŁAŚ i GRATULUJĘ SERDECZNIE!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.