Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kora super wyglądasz w tej spódniczce, moje gratulacje również ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajna,to się w święta odstrzelisz
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Koro, gdybym była mężczyzną, to poleciałabym na Ciebie
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Kora , ja odpowiem trochę inaczej niż nasza sympatyczna koleżanka Manuskrypt 1. Gdybym był kobitką, po prostu zabrałbym Ci tą śliczną spódniczkę, bardzo mi się podoba !!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Brawo, Kora! Wesołe będziesz miała święta!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Korenko świetnie Ci poszło! Wyglądasz extra, naprawdę kusząco i kobieco :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj Kora, to nas zagielas na same swieta tą spodnica! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super spódnica i wzorek! ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Łłooo matko ... ![]() Aleście mnie tu skomplementowali Dziękuję bardzo,bardzo... ![]() ![]() jestem zaskoczona bo to tylko spódnica jest dziełem moich rąk. Reszta do gotowce przywdziane na siebie by dodać blasku i wagi Świętom. ![]() Ta cała reszta nie jest za ciekawa, aczkolwiek jak widać, że zakamuflowana nią postać może wywrzeć pozytywne wrażenie. Nie mam wyboru, więc moją życiową maxymą jest od dawna "duże jest piękne" ![]() ale własnie z tego powodu szycie sukienek jest dla mnie bardzo trudne. Moja postać składa się z wielu rozmiarów krawieckich a wziąwszy pod uwagę jeszcze moje gusta - to własnoręczne uszycie sukienki przez laika/amatora jest wielce problematyczne. Wierzę jednak,że będąc tu z Wami dojrzeję do tego i uda mi się kiedyś zaprezentować swoją własną sukienkę bo czuje się tu motywowana i nie odpuszczam,będę ciąć,pruć i szyć. ![]() Dziękuję Kochani i życzę Wam miłego Świętowania... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kora ja szyła jakiś czas temu sukienkę w rozm. 54 i Pani pięknie wyglądała. Krój jest ważny i osoba o puszystych kształtach może wyglądać jak z katalogu. Jak będę miała zdjęcie sukienki to pokarzę - lub narysuje, może sama uszyjesz ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.