15 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 >
Stara Gwardia
![]() |
|
no i jak przejrzałam Twoje prace to padłam z wrażenia. Podziwiam za talent, wyobraźnię i otwartość. A tak na marginesie...ja też się relaksuję przy szyciu ![]() ________________________________________________________
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
fenkju wery macz Wszystkim ![]() ![]() ![]() ..i wklejam "zlotową" tunikę troszkę ![]() ![]() jeno pasek pasował ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super, a dlaczego jej nie ubrałeś? tylko mi nie mów, ze nie miałby kto fotki trzaskać ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podkrajałeś bardziej ramiona? Chyba już w Strimie po uszyciu kilka osób doszło do wniosku że źle wymodelowaliśmy podkroje, że mało ramiona widać. U Ciebie jest spoko, ty tak na czuja czy krzywikiem? ________________________________________________________
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
Ramiona owszem podkrojone na oko ![]() Skoro......................... to i u mnie w zakładzie strefa kibica wylądowała ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jesteś przygotowany na euro na 102 ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ale fajnie wymysliłeś ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Brawo! Super pomysł!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Perfekcyjnie pszę Pana Artura ta tunika Panu wyszła ![]() ![]() No i pomysł na EURO super!! Twój zakład z daleka rzuca się w oczy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O masakra, patrzę i nie mogę oderwać wzroku...od spódniczki ![]() ________________________________________________________
|
15 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.