Niespodzianka
![]() |
|
SORRY KOCHANI Ta technika mnie dołuje. Pomimo, że mam 38 lat to z tym wgrywaniem zdjęć mam mały problem.Może przez ten bezprzewodowy internet? Powiem WAM coś, że pomimo tego, że jesteśmy w XXIw to mój budynek jako jedyny w okolicy został zapomniany/ominięty przez największe sieci telefoniczne(kablowe). Mam nadzieję, że WAM się spodobają moje prace.POZDROWIENIA ________________________________________________________
Artur
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
C.D. TO są rzeczy, które robię w zakładzie. Forsycja została zrobiona przeze mnie po to żeby ta chlerna zima w końcu odeszła do lamusa, Obszycie bryły kanapy nie robi na mnie większego wrażenia, gdyż często mam takie zamówienia na nowe pokrowce. Ściana mnie rozwesela, czuję się przy niej lepiej. Mam tylko nadzieję,że WAM się to podoba. POZDROWIENIA ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo wiosenne klimaty!! Masz wokół siebie to, czego jeszcze brak na zewnątrz!
Bardzo przytulny kącik ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Art zdublowany wątek usunęłam ![]() Super ściana, radosna, kolorowa i OPTYMISTYCZNA! I tak ma być ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
A mi się najbardziej podoba ten pokrowiec ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
Dalszy ciąg moich "wypocin" artystycznych
zdj,1 z nudów w czasie długiej zimy zrobiłem to drzewko zdj,2 wiosna w bukiecie ze sztucznych kwiatów zdj,3 ściana pt."AFRYKA"-już mi się znudziła i teraz jest inna zdj,4 wygląd zewnętrzny mego zakładu z 2008roku I jak mogą być moje "wypociny"? ________________________________________________________
Artur
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Art! Bardzo fajnie tu u Ciebie
![]() będę wpadać wirtualnie od czasu do czasu na kawę z kilkoma pytaniami odnośnie szycia;D |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prawdziwe cuda,Art ale z Ciebie zdolna istotka.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wszystko
![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
HEJ A teraz coś nowego. Z moim synem zrobiliśmy model kościoła na konkurs historyczny z okazji 850-lecia parafii. A tak nawiasem mówiąc, to jest najstarsza budowla w mym mieście. Zgadnijcie bardzo proszę: Z czego jest zrobiony ten model?(jakiego surowca użyliśmy) Dla ułatwienia dodam, że ten surowiec jest łatwo dostępny. O to zdjęcia. ________________________________________________________
Artur
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.