Stara Gwardia
|
|
Piękny jest ten model!!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Art szczena opada. Już opadła i leży pod biurkiem !! Ale Ty masz pomysła ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Artur, nie mam pojęcia co to za surowiec, ale ogólnie widzę, że jesteś osobą z duszą szalenie artystyczną! ![]() NB bardzo mi się podoba Twoje studio. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Studio zachęcające do wejścia .
Odpowiadam na pytanie hihi czy to może gąbka florystyczna ? ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Niespodzianka
![]() |
|
WITAJCIE
Migotko-wygrałaś!!!-to jest gąbka florystyczna do suchych kwiatów/OASIS/ W NAGRODĘ OTRZYMUJESZ ODE MNIE TĄ FOTKĘ NA POPRAWIENIE HUMORU.To jest symbol lata ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Humor mam Ci wyśmienity .
Za kwiaty dziękuje :* bo i słoneczniki bardzo lubię .A zagadka nie była trudna ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Niespodzianka
![]() |
|
Sympatycy tego forum po żałobie trzeba to forum rozbujać, żeby na dole widniało np1000 osób zarejestrowanych co Wy na to?
mam zamiar po niedzieli coś wkleić oczywiście CIEKAWOSTKI ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Arturze ,moim zdaniem ilość osób na forum nie świadczy o jego poziomie .Więc ilość jest mniej ważna od jakość wypowiedzi znajdujących się na forum ![]() ________________________________________________________
|
Niespodzianka
![]() |
|
Droga MIGOTKO Muszę się z Tobą zgodzić to ludzie świadczą o tym forum i ich prace a nie cyfry. Chciałem SUS trochę przerazić- nie nie
żartowałem ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie inaczej ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.