Stara Gwardia
![]() |
|
tak zgadłeś ![]() jestem bardzo rozczarowana myślałam że ta zagadka jest trudniejsza ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
..bo znam inaczej sformułowane pytanie, a mianowicie:
TEN KTO JEJ POTRZEBUJE O NIEJ NIE WIE TEN KTO JĄ ROBI JEJ NIE CHCE itd.. ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Pierwsze słyszę, że kamienie można kleić! Wow, super sprawa, żółwik naprawdę wygląda jak żywy. Można go do ogrodu dać pod krzaczek zamiast tych okropnych, strasznym krasnali. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Arthur po jakiej szkole ty jesteś że takie fajne rzeczy robisz?? Podziwiam
![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Jestem po ZSZD/zawodówka/ I TK/technikum/ i takie tam kursy
Coś z krawiectwa: Jest rok 1993 MOJA PRACA DYPLOMOWA- modelką była moja siostra Kostium asymetryczny z winogronami-aplikacja, ręczna robota Dodatkiem była uszyta przeze mnie stożkowa torebka Za to "dzieło" otrzymałem najwyższą ocenę- celujący ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Nie dziwię się ze dostałeś najwyższa notę - kapitalny żakiet, Lady Gaga mogłaby go skopiować!! Jestem pod ogromnym wrażeniem ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przecudny ten komplet masz do tego prawdziwy talent, twoja siostra musiała być dumną modelką.(niewiem czy to dobrze zabrzmiało)
P.S. Robiłam kiedyś dla siostry podobne kolczyki :P --- Ostatnio edytowane 2010-04-26 20:14:03 przez reggi --- ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Hej piękny ten żakiet a o szkołę pytałam ponieważ patrząc na twoje dzieła szybciej posądziłąbym cię o szkołę plastyczną i dodatkowo kursy krawieckie - cóż artystyczna dusza z ciebie, nie ma co tym bardziej podziwiam. Ja tam szyje hobbystycznie chociaż mąż ostatnio sprawił mi śliczną Bernine (nie najwyższy model ale mi w zupełności wystarcza) i też robie różne rzeczy gdy mam czas wolny (rysuje , robię biżuterię, szyję, tylko takich ozdób na półkę nie wykonuje gdyż nie mam miejsca aby to w domu trzymać a szkoda bo mnie czasem nachodzi taka potrzeba twórczego wyłądowania stresu po powrocie z pracy). Tak na marginesie to ja nauczyłąm się szyć (co prawda ręcznie) będąc dzieckiem - szyłam ubranka dla lalek i tak mi została smykałka do szaleństwa z igłą. Ale podglądałam babcię która miała Łucznika i potem gdy dostałam maszynę do szycia łatwo mi przyszło się przestawić. Szycie to jedna z tych czynności która wymaga i uczy staranności i cierpliwości.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No,no Arturze ty to potrafisz zaskoczyć.Piękny kostium.Poproszę o więcej,może coś z tego stulecia?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
isazet84 to może zrób taką ozdobe na półke zrób sobie zdjęcie i podaruj znajomym lub rodzinie ![]() ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.